Världens bästa mat ...
... påstår Aftonbladet. Uppgiftslämnare är näringsforskaren Gary Williamson, professor i funktionell mat vid Leeds university. Som vanligt skulle jag vilja veta i vilket sammanhang och under vilka antaganden han sagt detta.
Förutom körsbär (sällsynta i affären) och grönt te (inte gott) återkommer de flesta punkter ofta här.
Förutom körsbär (sällsynta i affären) och grönt te (inte gott) återkommer de flesta punkter ofta här.
1. Äpplen 11. Mörk choklad
2. Björnbär 12. Grönt te
3. Svart te 13. Apelsiner
4. Blåbär 14. Persikor
5. Broccoli 15. Plommon
6. Fullkornsflingor 16. Hallon
7. Körsbär 17. Röda vindruvor
8. Körsbärstomater 18. Rödlök
9. Kaffe 19. Spenat
10. Tranbär 20. Jordgubbar
Kommentarer
Trackback