Laxrullar



Är man fena på omeletter är det här enkelt. Kan man göra rulltårta är detta lätt.
Jag tyckte det var krångligt och svårt ...

Fast det blir fina små snittar att bjuda på, så det är värt pysslet.


8 st små laxrullar

2 ägg
4 msk vatten
1 krm salt
nymald svartpeppar
1 msk olivolja
100 g kallrökt lax i skivor
2 msk philadelphiaost
1/2 tsk wasabipasta eller riven pepparrot
1 msk finhackad dill


  • Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar. Hetta upp en stor stekpanna, ca 28 cm. Stek omeletten tills den stelnar på medelstark till svag värme. Den ska vara ganska tunn.
  • Vänd upp den på ett bakplåtspapper och låt kallna.
  • Lägg laxskivorna på omeletten. Blanda ost, wasabi och dill och bred över laxen. Rulla ihop till en rulle, ta hjälp av bakplåtspappret. Låt ligga ihoprullad i kylskåpet en stund. Skiva.


Det går bra att göra rullen helt klar dagen innan och bara skiva den inför serveringen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0