Citronägg



De gick åt snabbt.


En ny favorit på påskbordet som är ruggigt lätt att göra. Viktigare ändå - väldigt god. Ursprungligen kommer receptet från Ingrid Eriksson i SvD. Nu har inte den tidningen någon matdel längre utan samarbetar med Tasteline. Därför finns receptet där också.

  • 8 st  ägg, hårdkokta
  • 0,5 st finrivet skal av  citron
  • 4 tsk kapris, liten, finhackad
  • 3 msk  rumstempererat smör
  • 3 msk  gräddfil
  • salt och nymald vitpeppar
  • cocktailkapris och citron till garnering


Skär av toppen på de kokta äggen äggen och ta försiktigt ur  gulorna. Mosa dem med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
Spritsa tillbaka fyllningen i äggen. Garnera med kapris och citron. Servera i äggkoppar.


Läs även andra bloggares åsikter om  , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0