Världens bästa mat ...

... påstår Aftonbladet. Uppgiftslämnare är näringsforskaren Gary Williamson, professor i funktionell mat vid Leeds university. Som vanligt skulle jag vilja veta i vilket sammanhang och under vilka antaganden han sagt detta.

Förutom körsbär (sällsynta i affären) och grönt te (inte gott) återkommer de flesta punkter ofta här.

 1. Äpplen                     11. Mörk choklad
2. Björnbär                  12. Grönt te
3. Svart te                    13. Apelsiner
4. Blåbär                      14. Persikor
5. Broccoli                    15. Plommon
6. Fullkornsflingor       16. Hallon
7. Körsbär                    17. Röda vindruvor
8. Körsbärstomater     18. Rödlök
9. Kaffe                        19. Spenat
10. Tranbär                  20. Jordgubbar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0