Sardinsallad med linser, tomat och grönpeppar

Till båtmatsrecepten lägger jag också denna stöld, eller är det inspiration? Receptmakare är fantastiska matälskaren Lisa Förare WInbladhTaffel.se.

Sardinsallad med tomat och grönpeppar (2 personer)

1 burk dyra sardiner i olivolja
300 g fina tomater, grovt tärnade
1 tsk torkad grönpeppar, krossad
1 msk fin sherryvinäger
2 msk olivolja
2 dl kokta svarta linser
2 salladslökar, tunt skivade
10 blad basilika
lite citronrasp

Blanda grönpeppar med olja och vinäger, låt stå medan du förbereder resten av salladen.
Varva alla ingredienserna i två skålar. Toppa med basilika och citronrasp.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0