Majsbiffar

http://www.flickr.com/photos/su-lin/2990310452/

Kanske lite konserv-vego skulle passa? Biffar i pitabröd passar på en kobbe!

5 st nykokta potatisar
2 msk olja
1 burk majskorn av den större typen
1 st lök
1 dl vetemjöl
2 st vitlöksklyfta(or)
1 dl sesamfrö (om det finns)

4 st pitabröd



Hacka  löken fint.
Mosa potatisen med olja.
Rör ner allt i moset.
Forma biffar som paneras i sesamfrö.
Stek dem  på mellanvärme 5 minuter per sida.
Servera i pitabröd med till exempel skivade tomater, hummus och skivad lök.

Variation: Krydda med tabasco och/eller spiskummin. Grilla i stället för att steka. Använd gårdagens potatismosrest istället för potatis.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0